Logo Raadsel
  • NIEUW !!
    Exclusief tijdens de zomermaanden !!
    enkel op reservatie minimum 6 personen

    Een “ food sharing ” ervaring met vrienden of familie op ons Zuiders overdekt terras.
    We serveren u diverse tapas en kleine gerechten uit verschillende landen en invloeden.

    Een unieke gelegenheid waar de tijd even blijft stilstaan
    en waar we enkel genieten van ons gezelschap en lekker eten en drinken.

    Gerechten :

    starten :
    sashimi tonijn, Gandaham, chicken wings, scampi fritti, albõndigas, gemarineerde zalm, vitello tonato, carpaccio rund, calmares en tarama dip, burrata, köfte en tzatziki en mosselen à l’escargot, gamba à la plancha.

    gevolgd door :
    dorade Royale in zoutkorst en gegrilde entre côte en Zuiderse groenten
    patatas bravas

    om te eindigen met :
    Churros vanillesaus en chocolade , panna cotta en rood fruit, crema Catalana

    Volledige menu à 50.00 € pp.

    Aperitiefarrangement à 12.50 € :

    Méthode traditionelle Brut en fingerfood

    Wijnarrangement à 15.00 € :

    Aangepaste wijnen gedurende het volledige menu

    Water aan tafel inbegrepen

    alle dranken nadien worden apart aangerekend

  • WEEK 29 :
    Woensdag 17 juli 2019
    Salade geitenkaas
    ***
    Steak pepersaus

    Donderdag 18 juli 2019
    Salade Niçoise
    ***
    Kip couscous

    Vrijdag 19 juli 2019
    Fish stick tartaar
    ***
    Framboosgebak en vanillesaus

    17.50 € pp.

  • 1/2 BABYKREEFT IN DE OVEN
    tomaat / basilicum / hoeveboter
    ***
    RODE BIETENSOEP
    ***
    PARELHOEN
    asperges / kriel
    ***
    CASISMOUSSE

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • KRAB
    avocado / verse kruiden
    ***
    VISSOEP
    ***
    TOURNEDOS
    kruidenboter / sucrine / pommes pont neuf
    ***
    RODE VRUCHTEN
    panna cotta / citroencustard

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE