Logo Raadsel
  • CEVICHE VAN ZEEBAARS
    avocado / venkel
    ***
    POMPOENSOEP
    ***
    PATRIJS
    savooikool / Fine Champagnesaus
    ***
    FLENSJES
    appel / speculoosijs
    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • GEBAKKEN GANZENLEVER
    appel / Calvados
    ***
    VISSOEP
    ***
    FILET VAN HAAS
    veenbessen / dauphine aardappelen
    ***
    GEPOCHEERDE WILDEMAN
    vanille / ijs / chocolade

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • Open 22-23-24-25-26 december


    SINT JACOBS VRUCHTEN
    saus van kreeft / grijze garnaal
    ***
    VELOUTE VAN AARDPEER
    ***
    FILET VAN HERT
    wintergroentjes / gratin / Port saus
    ***
    DESSERTBORD
    chocolade / passie / gebak

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • VOLZET


    zondag 31 december 2017
    Aanvang om 19 uur stipt en eindigen om 04.00 uur.
    ***
    Wij nemen u mee op een rolercoaster van tapas, fingerfood, kleine gerechtjes en hapjes gebaseerd op klassiekers uit verschillende landen
    *
    Als hoofdgerecht serveren we een gevarieerde vleesschotel
    met wereldse invloeden
    *
    Afsluiten doen we met een
    huisbereid assortiment desserts.
    *
    No nonsense avond in een gezellige sfeer zonder dresscode
    *
    All-inn van 19.00 tot 04.00 uur à 110.00 € per persoon
    water, bieren, wijnen, en alcools/pousse cafés
    *

  • ZEEBAARSFILET
    peterselie / citroen
    ***
    PASTINAAKSOEP
    ***
    FILET VAN HERT
    wintergroentjes / gratin / Port saus
    ***
    TARTE TATIN
    ijs / crumble

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • WEEK 47 :

    Donderdag 23 november 2017

    Scampi wokgroentjes
    ***
    Gegrild speenvarken

    Vrijdag 24 november 2017

    Zalmhaasje champignons
    ***
    Rijstpap

    15.00 € pp.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 38.50 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE