Logo Raadsel
  • GRIETFILET
    Belgische asperges / grijze garnaal
    ***
    AARDPEERSOEP
    ***
    BORST VAN JONGE DUIF
    tuinbonen / knolselder / sucrine
    ***
    CRUMBLE EN TRIFLE
    aardbei / rabarber
    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 11.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.00 € pp.

  • KORT GEGRILDE TONIJN
    Quinoasalade / pesto / notensla
    ***
    WORTELROOMSOEP
    ***
    KALFHAASJE
    lentegroentjes / kriel
    ***
    PANNA COTTA
    rode vruchten / mango
    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 11.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.00 € pp.

  • TAGLIATA VAN RUND
    krokante sla / Parmezaankaas
    ***
    PRIMEUR GROENTENSOEP
    ***
    GEGRILDE WITTE HEILBOT
    Zuiderse groenten / pesto / tomaat
    ***
    AARDBEIEN
    vanilleijs / munt
    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 11.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.00 € pp.

  • GAMBA A LA PLANCHA
    frisse couscoussalade / limoenboter
    ***
    GAZPACHO
    ***
    GEGRILDE DUNNE LENDE
    krielsalade / tomaat / boontjes / béarnaise
    ***
    VARIA VAN MELOEN
    aardbei / ijs
    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 11.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.00 € pp.

  • WEEK 32 :

    Dinsdag 15 augsutus 2017

    FEESTDAG
    ***
    middag VOLZET

    Woensdag 16 augustus 2017

    Garnaalsla
    ***
    Breydelham en bonensla

    Donderdag 17 augustus 2017

    Salade Niçoise
    ***
    Escaloppe Milanaise

    Vrijdag 18 augustus 2017

    Zeebaars en venkel
    ***
    Soezen chocoladesaus

    15.00 € pp.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 38.50 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 11.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.00 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE