Logo Raadsel
  • WEEK 49 :
    Donderdag 6 december 2018
    Tomatensoep en balletjes
    ***
    Rundgebraad vergeten groenten

    Vrijdag 7 december 2018
    Pladijsfilet en witloof
    ***
    Chocolademousse

    16.50 € pp.

  • HERFST “SALADE FOLLE”
    kreeft / ganzenlever
    ***
    SAVOOIKOOLSOEP
    ***
    BORST VAN WILDE EEND
    aardpeer /rode biet
    ***
    TIRAMISU
    rood fruit / lange vingers
    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.
    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.
    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • TONGROLLETJES
    krab / pastinaak
    ***
    VELOUTE VAN BOSCHAMPIGNONS
    ***
    FILET VAN HAAS
    Wildeman / witloof / knolselder
    ***
    KIWI
    cocos / Griekse yoghurt / munt
    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.
    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.
    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • ROODBAARSFILET
    jus van Bouillabaise / venkel
    ***
    KASTANJESOEP
    boschampignons / Breydelspek
    ***
    FILET VAN HERT
    wintergroentjes / gratin / rode wijnsaus
    ***
    CRUMBLE VAN PEER
    chocolade / vanillesaus

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • LANGOUSTINESTAART
    aardpeer / preikoekje / saus van garnaal
    ***
    CAPPUCCINO VAN BUTTERNUT POMPOEN
    ***
    GEVULDE PARELHOEN EN FOIE
    wintergroentjes / gratin / Port saus
    ***
    GRAND MARNIER IJSSOUFLE
    flensjes / sinaas / citruscrème

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp:

    Wij serveren het menu van 21 tot 26 december

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • maandag 31 december 2018

    VOLZET

    Aanvang om 19 uur stipt en eindigen om 04.00 uur.
    ***
    Wij nemen u mee op een rolercoaster van tapas, fingerfood, kleine gerechtjes en hapjes gebaseerd op klassiekers uit verschillende landen
    *
    Als hoofdgerecht serveren we gegrilde entre côte
    *
    Afsluiten doen we met een
    huisbereid assortiment desserts.
    *
    No nonsense avond in een gezellige sfeer zonder dresscode
    *
    All-inn van 19.00 tot 04.00 uur à 120.00 € per persoon
    water, bieren, wijnen, en alcools/pousse cafés
    *

    VOLZET

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE