Logo Raadsel
  • KARNEMELKSTAMPERS
    grijze garnaal / ei
    ***
    VELOUTE VAN WITLOOF
    ***
    FILET VAN KONIJN
    champignons / citroen
    ***
    FLAN VAN CHOCOLADE
    sinaas / mangosorbet

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • BELGISCHE ASPERGES
    zalm / ei
    ***
    VELOUTE VAN ASPERGES
    ***
    BORST VAN JONGE DUIF
    sucrine / erwt
    ***
    AMERICAN PANCAKES
    rood fruit / zure room

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • VITELLO TONATO
    kalfsfilet / tonijndressing
    ***
    CREME VAN JONGE WORTEL
    ***
    LAMSKROON
    wokgroentjes / parelcouscous
    ***
    PANNA COTTA
    aardbei / munt

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • WEEK 20 :

    Donderdag 17 mei 2018

    Salade Niçoise
    ***
    Kalfsgebraad

    Vrijdag 18 mei 2018

    Kabeljauw Provençal
    ***
    Aardbeien en ijs

    15.00 € pp.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 38.50 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE