Logo Raadsel
  • WEEK 20 :
    Donderdag 16 mei 2019

    Carpaccio rund
    ***
    Black Angus Burger

    Vrijdag 17 mei 2019

    Gegrilde zalm béarnaise
    ***
    Milk shake aardbei

    17.50 € pp.

  • SKREI
    aardpeer / tijmolie
    ***
    WITLOOFSOEP
    pancetta
    ***
    FILET VAN “BLONDE D’AQUITAINE”
    zoete aardappel / champignons / winterpostelein / kalfsjus
    ***
    APPELSTRÜDEL
    speculoosijs / vanillesaus

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • KALFSCARPACCIO
    avocadocrème / truffelvinaigrette
    ***
    VICHYSSOISE VAN ZOETE AARDAPPEL
    couscous van bloemkool
    ***
    GEGRILDE STAARTVIS
    AA asperges / kriel
    ***
    CHOCOLADE PANNA COTTA
    mango / crunch

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • ASPERGES
    grijze garnaal / ei
    ***
    WATERKERSSOEP
    ***
    KALFSRIB
    parelcouscous / tomaat / basilicum
    ***
    PAVLOVA
    rood fruit / lemoncurd

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • ROODBAARS
    venkel / dille
    ***
    CREME VAN ASPERGES
    ***
    LAMSFILET
    tuinbonen / vitelotte aardappel
    ***
    AARDBEIEN
    passievrucht / chocoladesaus / ijs

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE