Logo Raadsel
  • dinsdag 31 december 2019

    Aanvang om 19 uur stipt en eindigen om 04.00 uur.
    *
    Een “ food sharing ” ervaring met vrienden of familie
    in de winterse gezelligheid van onze warme kleuren.
    *
    We serveren u diverse tapas, zeevruchten, vis en vlees gerechten,
    uit verschillende landen en invloeden.
    *
    Een unieke gelegenheid waar de tijd even blijft stilstaan
    en waar we enkel genieten van ons gezelschap en lekker eten en drinken.
    *
    No nonsense avond in een gezellige sfeer zonder dresscode
    *
    All-inn van 19.00 tot 04.00 uur à 120.00 € per persoon
    water, bieren, wijnen, en alcools/pousse cafés

  • OPEN : 24 avond : 25 – 26 december : middag 2019
    Menu : 24 – 25 – 26 december 2019

    TONGFILET
    prei / verse kruiden
    ***
    GARNAALSOEPJE
    ***
    FILET VAN HERT
    witloof / knolselder / champignons / gratin
    ***
    MOUSSE VAN HAZELNOOT
    citrusvruchten / kletskopjes

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • PLADIJSFILET
    cantharellen / wortel
    ***
    VELOUTE VAN GEROOKTE LOOK
    ***
    BORST WILDE EEND
    witllof / butternut / veenbes
    ***
    PEER
    amandelcrème / sabayon

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk

  • SINT JAKOBSVRUCHTEN
    appel / lichte curry
    ***
    CREME VAN AARDPEER
    ***
    FILET VAN FAZANT
    savooistoemp / witloof
    ***
    CHURROS
    mascarponecrème / aardbeienconfituur

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • MENU DECEMBER-JANUARI

    ZEEBARBEEL
    tomatensalsa / kruiden
    ***
    AARDAPPELSOEP
    ***
    EVERZWIJNRUG
    wintergroentjes / mosterd / Orval
    ***
    SNEEUWBALLETJES
    chocoladesaus / ijs

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • NIEUW !!
    enkel op reservatie minimum 6 personen

    Een “ food sharing ” ervaring met vrienden of familie op ons Zuiders overdekt terras.
    We serveren u diverse tapas en kleine gerechten uit verschillende landen en invloeden.

    Een unieke gelegenheid waar de tijd even blijft stilstaan
    en waar we enkel genieten van ons gezelschap en lekker eten en drinken.

    Gerechten :

    starten :
    sashimi tonijn, Gandaham, chicken wings, scampi fritti, albõndigas, gemarineerde zalm, vitello tonato, carpaccio rund, calmares en tarama dip, burrata, köfte en tzatziki en mosselen à l’escargot, gamba à la plancha.

    gevolgd door :
    dorade Royale in zoutkorst en gegrilde entre côte en Zuiderse groenten
    patatas bravas

    om te eindigen met :
    Churros vanillesaus en chocolade , panna cotta, crema Catalana

    Volledige menu à 50.00 € pp.

    Aperitiefarrangement à 12.50 € :

    Méthode traditionelle Brut en fingerfood

    Wijnarrangement à 15.00 € :

    Aangepaste wijnen gedurende het volledige menu

    Water aan tafel inbegrepen

    alle dranken nadien worden apart aangerekend

  • WEEK 46 :
    Donderdag 14 november 2019

    Vitello tonato
    ***
    Varkensrib couscous

    Vrijdag 15 november 2019

    Pladijsfilet Oostendse wijze
    ***
    Flensjes Suzette

    17.50 € pp.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE