Logo Raadsel
  • KABELJAUWHAASJE
    paksoi / mini shitaki
    ***
    BISQUE VAN NOORDZEEGARNAAL
    ***
    MECHELSE KOEKOEK
    cocotte groentjes / saus van morilles
    ***
    CREMA CATALANA
    ***

    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.
    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.
    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • HERFST “SALADE FOLLE”
    kreeft / ganzenlever
    ***
    SAVOOIKOOLSOEP
    ***
    BORST VAN WILDE EEND
    aardpeer /rode biet
    ***
    TIRAMISU
    rood fruit / lange vingers
    ***

    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.
    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.
    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • WEEK 36 :
    Donderdag 20 september 2018
    Bordje mossels
    ***
    Kalkoenfilet champignonsaus

    Vrijdag 20 september 2018
    Pladijs Meunière
    ***
    Rijstpap bruine suiker

    16.50 € pp.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 38.50 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE