Logo Raadsel
  • ZEEBAARSFILET
    peterselie / citroen
    ***
    PASTINAAKSOEP
    ***
    FILET VAN HERT
    wintergroentjes / gratin / Port saus
    ***
    TARTE TATIN
    ijs / crumble

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • SKREI
    schorseneer / mousseline
    ***
    PITTIGE LINZESOEP
    ***
    KROKANT GEBAKKEN EENDENBORST
    sinaas / wortel
    ***
    BAVAROIS VAN MANGO
    cocos / passievrucht

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • WEEK 3 :

    Donderdag 18 januari 2018

    Terrine van de chef
    ***
    Gegrild varkenshaasje

    Vrijdag 19 januari 2018

    Kabeljauw met prei
    ***
    Soezen chocoladesaus

    15.00 € pp.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 38.50 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE