Logo Raadsel
  • BURRATA
    tomaat / basilicum / notensla
    ***
    VISSOEP EN TOAST
    ***
    KALFSMEDAILLON
    asperges / morieljes
    ***
    SOEPJE ROOD FRUIT
    vanille ijs /munt

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • GRIJZE HANDGEPELDE GARENAAL
    varia van tomaat / kwartelei / mayodressing
    ***
    SPICY NOEDELSOEP
    ***
    GEGRILDE KRAAI STEAK
    sjalot / pommes pont neuf
    ***
    AARDBEIEN
    ijs / munt

    ***
    Basismenu : voorgerecht, soep, hoofd- en nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp.

  • WEEK 29 :
    Dinsdag 17 juli 2018

    VERLOF
    ***

    Woensdag 18 juli 2018

    VERLOF
    ***

    Donderdag 19 juli 2018

    VERLOF
    ***

    Vrijdag 20 juli 2018

    VERLOF
    ***

    15.00 € pp.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 38.50 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE