Logo Raadsel
  • WEEK 12 :
    Donderdag 21 maart 2019

    Garnaal coctail
    ***
    Rundsgebraad en mosterdsaus

    Vrijdag 15 maart 2019

    Rog botersaus
    ***
    Poffertjes en chocoladesaus

    17.50 € pp.

  • ROODBAARSFILET
    jus van Bouillabaise / venkel
    ***
    KASTANJESOEP
    boschampignons / Breydelspek
    ***
    FILET VAN HERT
    wintergroentjes / gratin / rode wijnsaus
    ***
    CRUMBLE VAN PEER
    chocolade / vanillesaus

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • SKREI
    aardpeer / tijmolie
    ***
    WITLOOFSOEP
    pancetta
    ***
    FILET VAN “BLONDE D’AQUITAINE”
    zoete aardappel / champignons / winterpostelein / kalfsjus
    ***
    APPELSTRÜDEL
    speculoosijs / vanillesaus

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • KALFSCARPACCIO
    avocadocrème / truffelvinaigrette
    ***
    VICHYSSOISE VAN ZOETE AARDAPPEL
    couscous van bloemkool
    ***
    GEGRILDE STAARTVIS
    AA asperges / kriel
    ***
    CHOCOLADE PANNA COTTA
    mango / crunch

    Basismenu :
    voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Méthode traditionelle brut geserveerd met hapjes en bij geserveerd.

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    De menu wordt enkel geserveerd voor de volledige tafel.
    Kleine afwijkingen voor personen met een allergie of vegetariërs zijn uiteraard mogelijk.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 40.00 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 12.50 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 15.00 € pp :
    Comte de Ninot Méthode traditionelle brut, witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 12.50 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE