Logo Raadsel
  • Fruits de mer

    per persoon :
    ½ kreeft – ½ tourteau bouquet rose –
    langoustine – gamba – 3 franse creuses oesters –
    3 platte zeeuwse oesters – kreukels – wulken – grijze garnaal mayonnaise – coctailsaus – aioli – citroen
    63.00 € pp.

    AFHAALMENU : 24 – 25 – 26 – 27 december 2020

    TONGFILET
    zalm / fijne groentjes / grijze garnaal
    ***
    BISQUE VAN KREEFT
    ***
    GEVULDE PARELHOENFILET
    wintergroentjes / saus van morilles
    ***
    CITRUS
    mascarpone / limoncello

    VEGI :

    GEMENGDE SLA
    appel / noten /tomaat
    ***
    VELOUTE VAN BOSCHAMPIGNONS
    ***
    SHAKSHUKA
    ovenschotel met tomaat / spinazie / geitenkaas
    ***
    CITRUS
    mascarpone / limoncello

    AFHAALMENU : 40.00 € pp.

    AFHAAL : 24 – 31 december van 17.00 tot 18.30 uur.
    AFHAAL : 25 – 26 – 27 december 1 – 2 – 3 januari van 11.00 tot 12.30 uur.
  • Fruits de mer

    per persoon :
    ½ kreeft – ½ tourteau bouquet rose –
    langoustine – gamba – 3 franse creuses oesters –
    3 platte zeeuwse oesters – kreukels – wulken – grijze garnaal mayonnaise – coctailsaus – aioli – citroen
    63.00 € pp.

    AFHAALMENU : 31 december 2020 1 – 2 – 3 januari 2021

    GRIETFILET
    prei / pastinaak / grijze garnaal
    ***
    VELOUTE VAN BOSCHAMPIGNONS
    gebakken champignons / croutons
    ***
    FILET VAN HERT
    wintergroentjes / aardappelgratin
    ***
    CHOCOLADE
    passievrucht / crumble

    VEGI :

    GEMENGDE SLA
    appel / noten /tomaat
    ***
    VELOUTE VAN BOSCHAMPIGNONS
    gebakken champignons / croutons
    ***
    SHAKSHUKA
    ovenschotel met tomaat / spinazie / geitenkaas
    ***
    CHOCOLADE
    passievrucht / crumble

    AFHAALMENU : 40.00 € pp.

    AFHAAL : 24 – 31 december van 17.00 tot 18.30 uur.
    AFHAAL : 25 – 26 – 27 december 1 – 2 – 3 januari van 11.00 tot 12.30 uur.
  • WEEK :

    Donderdag

    ***

    Vrijdag

    ***

    18.50 € pp.

  • Basismenu : voorgerecht (koud of warm) – hoofdgerecht – nagerecht à 42.00 € pp.
    Extra soep à 5.00 € pp.
    Extra voorgerecht à 10.00 € pp.
    Extra sorbet à 4.50 € pp.

    Aperitief arrangement à 14.00 € pp :
    Cava Joan Sardà brut Nature geserveerd met 4 hapjes.

    Aperitief arrangement à 16.50 € pp :
    Cava Joan Sardà brut Nature , witte en rode huiswijn, bieren, geserveerd met diverse tapas en fingerfood :
    assortiment aangepast aan het seizoen

    Wijn arrangement à 14.00 € pp :

    Espresso met versnaperingen à 3.00 € pp.
    Koffiekan met versnaperingen à 4.50 € pp.
    Waters à 7.00 € per literfles.
    Fruitsap, limonades en frisdranken à 9.00 € per literfles.

    ALLE DAGEN OPEN VOOR EVENEMENTEN VANAF 20 Personen.
    VRAAG ONZE SEIZOENSMENUS AAN VIA ONZE SITE